0733 919 308

Contact NON STOP

0734 156 551

Consultanta pe Whatsapp

Ce este o firma funerara

Pe piata din Romania, notiunea de firma funerara a aparut acum aproximativ 15 ani, cand lumea inca nu era obisnuita cu ideea aceasta si se poate spune ca nici pana in acest moment oamenii nu au reusit sa perceapa in profunzime care este de fapt scopul nostru, al firmelor de acest fel. De ce? Pentru ca si dupa atata timp, acestia inca se gandesc la partea financiara, la banii pe care trebuie sa-i cheltuie apeland la un astfel de serviciu. De multe ori, din pacate frica acestora se adevereste, din simplul motiv ca traim in continuare intr-o societate care se ghideaza dupa valori sociale si materiale, care uita de ceea ce conteaza cu adevarat, si anume partea spirituala.

De-a lungul timpului am avut ocazia sa auzim tot felul de povesti „adunate de prin sate”, conform carora, serviciile funerare sunt extrem de scumpe. Multi dintre cei care au apelat deja la o firma de pompe funebre au transmis apropiatilor ca au cheltuit sume colosale, de multe ori duble fata de cifrele reale. Crearea acestui tip de confuzii si faptul ca am simtit ca este nevoie de element care sa vina in ajutorul clientilor, ne-a determinat sa le punem acestora la dispozitie un telefon de consultanta funerara disponibil NON STOP, la care se pot oferi detalii in mod gratuit despre realitatea costurilor si despre toate serviciile pe care le putem oferi.

Exista, in societate o preconceptie despre faptul ca firmele funerare isi castiga existenta pe seama suferintei oamenilor, cand in realitatea acest lucru nu este adevarat. Poate va intrebati de ce? Decesul nu este ceva ce am inventat noi, sau ceva care sa nu existe pana cand sa apara firmele de servicii funerare, ci din contra acesta face parte din ciclul nostru de viata. Acesta este un pas spre alta lume, pe care mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi trebuie sa il faca.

Ce facem noi, de fapt, este sa incercam sa oferim familiilor linistea de care au nevoie pentru a putea sa-ti ia ramas bun asa cum se cuvine, fara sa aiba alte griji pe cap precum organizarea inmormantarii. Incercam sa facem din aceste momente unele mai usoare pentru apropiatii defunctului si ceea ce urmarim este sa alinam durerea si nelinistea cat de mult putem. Se intampla de multe ori sa lipsim zile si nopti la rand de langa familiile noastre pentru a reusi sa oferim tot sprijinul de care dispunem celor indurerati, iar in momente ca acestea stim ca nu banii sunt cei care conteaza, ci linistea sufleteasca.

Organizarea unei inmormantari nu este un proces usor, insa noi o vom face intr-un minim de 72 de ore, pentru ca suntem constienti de nevoia de liniste de care are nevoie familia, in clipe ca acestea. Astfel, voi incheia aici acest mic jurnal, insa daca as dori sa ramaneti cu ceva din el cu siguranta, acel lucru este referitor la faptul ca tot ceea ce facem se raporteaza la linistea sufleteasca si la sentimentele celor cu care lucram.

Distribuie articolul:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
E-mail

Adaugă un comentariu:

© 2020 Servicii Funerare Craiova. All rights reserved.