Consultanta Funerara Gratuita

Consultanta funerara oferita de compania noastra va ajuta sa obtineti mai simplu si mai usor tot ce aveti nevoie pentru a scapa de toate problemele implicate de decesul unei persoane si de organizarea ceremoniei de inmormantare.

Actualizare COVID-19
Pentru încasarea ajutorului de înmormântare, este necesar extras de cont bancar pentru virament. Plățile din casierie au fost restricționate.

Consultanta Acte Deces

Atunci cand sunteti in situatia dramatica de a fi pierdut o persoana draga sau un apropiat, cu siguranta va pot scapa din vedere multe detalii legate de pregatirea inmormantarii. De aceea noi cei de la servicii funerare non-stop In Memoriam ne-am gandit sa va venim in ajutor si cu consultanta pentru actele de deces.

Obtinerea documentelor pentru inhumare poate fi complicata atunci cand nu stiti clar ce aveti de facut si unde trebuie sa mergeti. Insa, daca apelati la o companie funerara care cunoaste foarte bine  care sunt formalitatile in functie de fiecare caz in parte, veti economisi mult timp si efort.

Iata ce cuprind serviciile noastre de consultanta funerara non-stop pentru obtinerea actelor de deces:

Daca alegeti unul dintre pachetele de servicii pentru inmormantare aflate in oferta noastra puteti beneficia de consultanta funerara gratuita.

Obtinere Acte Deces

Tot ce aveti de facut pentru a beneficia de serviciile noastre de consultanta pompe funebre este sa ne contactati. Oferim cu amabilitate si in mod avizat toate informatiile de care aveti nevoie pentru a obtine cat mai repede toate actele de care aveti nevoie pentru inmormantarea unei rude sau a unui apropiat.

Pentru ca stim cat de greu va poate fi sa va ocupati de toate aspectele implicate, noi ne oferim sa facem totul in locul dumneavoastra. Noi va putem ajuta nu doar sa ajungeti mai repede in posesia  actelor necesare, putem chiar merge in locul dumneavoastra pentru a ne ocupa de toate demersurile necesare. 

Cea mai simpla solutie pentru a scapa de agitata care se isca in jurul pregatirii unui astfel de eveniment este sa apelati la compania noastra funerara. Noi oferim toate serviciile necesare pentru efectuarea ceremoniei de inmormantare, cu pregatire acte, transport, repatriere, produse funerare, cosciug, pomana etc.

Cel mai important demers pe care trebuie sa-l faceti dupa un deces este inregistrarea decesului.

Aceasta se face la primaria municipiului, orasului sau comunei in care s-a produs decesul, pe baza declaratiei verbale date in fata ofiterului de stare civila.

Documentele necesare in cazul decesului survenit din motive naturale sunt:

In cazul decesul datorat unei sinucideri, accident, cauze violente sau in cazul gasirii unui cadavru, pe langa actele precizate mai sus, se aduce obligatoriu dovada de la Politie sau Parchet, ca una dintre acestea a fost sesizata in legatura cu situatia mortii.

Obtinere Ajutor Deces

Ajutorul de deces este un ajutor banesc pentru decedat care se obtine de la bugetul asigurarilor sociale de catre un membru al familie. Acesta se acorda in cazul mortii unui asigurat sau pensionar sau a unui membru al familiei acestuia, chiar daca membrul decedat nu este asigurat.

Ajutorul de deces se achita unei singure persoane care poate fi, dupa caz:

Valoarea acestuia se stabileste anual prin Legea bugetului asigurarilor sociale de stats si se achita in termen de 3 zile lucrătoare de la solicitare de catre:

Actele necesare acordarii ajutorului de deces, dupa caz, sunt:

Obtinere Acte Transport Repatriere Decedati International

Pentru aducerea in tara si inmormantarea unei persoane care a murit pe teritoriul altui stat veti avea obligatoriu nevoie de un dosar de repatriere. Documentele necesare pentru intocmirea dosarului pentru transportul si repatrierea unui decedat international sunt in parte eliberate de autoritatile din orasul in care a avut loc decesul. 

Unitatea medicala din strainatate unde s-a petrecut evenimentul poate emite urmatoarele documente:

Pentru eliberarea pasaportului mortuar este necesara prezentarea următoarelor documente:

De oricare dintre aceste acte ati avea nevoie, serviciile funerare Non-Stop In Memoriam va stau la dispozitie cu consultanta gratuita si pachete de servicii funerare pentru orice tip de buget.

0733 919 308

Contact NON STOP