Pomana si parastas

In Memoriam va pune la dispozitia voastra o gama variata de meniuri de post pomana si preparate specifice, realizate de bucatari care stiu sa dea savoare mancarii. Fie ca alegeti o mancare de dulce sau una de post, acestea vor fi la fel de gustoase.

Catering si Restaurant pentru Pomana

Daca aveti nevoie de catering si restaurant pentru pomana, compania de pompe funebre In Memoriam va pune la dispozitie servicii speciale de organizare de parastase si pomeniri si in regim de catering. Putem prepara, servi si livra orice tip de mancare pentru pomana sau parastas, fie ca este vorba de meniu de post, de dulce sau de dezlegare la peste.

Acestea pot fi servite atat in restaurantul propriu local (care are si terasa) cat si in afara localitatii la domciliul clientului fiind dotati cu mese, coturi, vesela, absolut tot ceea ce este necesar pentru organizare.

Pentru ca uneori evenimentele se petrec pe nepregatite sau este nevoie de un loc linistit pentru a organiza astfel de evenimente, firma noastra ofera clientilor servicii de catering pentru parastas. Noi pregatim tot ce este nevoie pentru a organiza absolut toate cele necesare unei inmormantari. Astfel veti economie de bani si de timp.

Putem pregati pentru clientii nostri atat pachete de pomana, cat si diferite variante de meniu pentru pomana de 40 de zile sau de 6 saptamani. Preparatele noastre sunt realizate din produse proaspete, procurate din surse sigure, care respecta toate normele de igiena si siguranta alimentara.

Pentru clientii nostri care vor sa tina seama de toate randuielile bisericesti realizam meniuri de post pentru parastas la cerere, care pot fi servite in paralel cu meniuri de pomana de dulce. Mancarea de post va fi pregatita tinand seama de toate recomandările venite din partea clientilor, pe baza ingredientelor recomandate de traditie.

Printre preparatele noastre de post cele mai solicitate mentionam: chiftelute de legume, chiftelute de soia, ciorba de legume, supa crema de legume, sarmalute cu orez si ciuperci sau soia, mamaliguta cu ciuperci fripte, ciulama de ciuperci, fasole batuta, pilaf, musaca de legume, briose, chec sau gogosi de post.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui meniu de parastas in Craiova, acum puteti apela la serviciile noastre complete, dedicate organizarii de astfel de evenimente.

Organizarea Pomenilor

Pentru a simplifica organizarea pomenilor firma noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor  cu servicii specializate de pregatire si preparare a unor pachete de pomana. Acestea vor include produse specifice acestui tip de eveniment.

Astfel puteti comanda pachete pentru pomana, care contin tot ceea ce prevede traditia, respectiv coliva, colaci, vase, lumanari, batiste, pachete alimentare cu produse de post sau de dulce. Pachetele dorite pot fi livrate unde doriti, la domiciliu, la biserica, la cimitir sau in orice alta locatie aleasa de dumneavoastra.

Putem pregati orice fel de pachete pentru parastas sau orice alt tip de produs sau de meniu aveti nevoie pentru organizare unei inmormantari sau pomeniri. Acestea pot fi alcătuite doar din mancare sau pot include si vesela.

Printre cele mai solictate tipuri produse pentru pomana mentionam:

Puteti comanda si cumpara oricare dintre produsele mentionate anterior sau puteti veni la restaurantul nostru pentru a le servi. Aici gasiti orice fel de mancare aveti nevoie pentru pomeni si pomeniri, produse si preparate pentru parastas de post, meniu variat si preturi foarte avantajoase.

Coliva si Randuiala Bisericeasca

Coliva nu poate lipsi de la nicio inmormantare sau parastas. Ea este elementul principal, absolut necesar pentru pomenirea mortilor. Aceasta trebuie sa fie adusa la biserica impreuna cu o sticla cu vin, pentru a fi sfintite. Coliva si randuiala bisericeasca a pomenirii mortilor sunt probabil cele mai persistente amintiri legate de trecerea in nefiinta a unei persoane dragi, prieten, apropiat sau cunostinta.

Coliva este o ofranda adusa de credinciosi la biserica spre sfintire, in cinstea sfantului zilei, in ziua onomastică a cuiva sau pentru usurarea sufletelor celor raposati si scoaterea lor din osanda vesnica.

Pentru ca noi cei de la servicii funerare In Memoriam avem grija de tot ceea ce este necesar pentru pregatirea sau comemorarea celor trecuti in lumea de dincolo, puteti comanda si cumpara de la noi cea mai buna si aspectuoasa coliva pentru randuiala bisericeasca.