0733 919 308

Contact NON STOP

0734 156 551

Consultanta pe Whatsapp

Repatriere decedati

Aducerea in tara a cetatenilor care au decedat pe teritoriul altei tari presupune o serie de demersuri legale. De aceea, de cele mai multe ori apelarea la o firma specializata in repatriere decedati este cea mai simpla si sigura solutie aflata la indemana apropiatilor sau familei.

Repatrierea cetatenilor romani decedati

Compania funerara In Memoriam ofera servicii de repatriere a persoanelor decedate din tarile europene cu cele mai importante comunitati de romani. Daca aveti o persoane draga, care a incetat din viata in Anglia, Germania, Franta, Italia, Spania, Elvetia, Olanda, Norvegia, Ungaria sau Polonia puteti oricand apela la serviciile noastre de repatriere decedati.

In funcție de cauza mortii sau de conditiile in care s-a produs decesul, daca este accident, moarte naturala sau crima, efectuarea repatrierii poate dura mai mult sau mai putin.  Pentru a putea sa va ajutam, in fiecare caz in parte, va trebui sa ne comunicati clar anumite informatii extrem de importante. Acestea sunt:

Pe baza acestor date va putem spune ce aveti de facut, ce putem face pentru voi si care sunt costurile implicate.

Repatrierea cetatenilor romani decedati in Europa se va face pe baza intocmirii unui dosar de transport si cu ajutorul unor autoturisme autorizate, special echipate pentru efectuarea acestui tip de transport.

Transport Funerar International

Repatrierea cetatenilor romani decedati in strainatate se poate realiza doar cu ajutorul unei firme de transport funerar international. O astfel de companie se poate ocupa atat de intocmirea documentatiei necesare, cat si de efectuarea transportului cu autoturisme acreditate. Tot de la o astfel de firma poate fi procurat si cosciugul special de zinc, cu care este obligatoriu sa fie transportat decedatul.

In Memoriam se poate ocupa in conditii de maxima sigurantă si legalitate atat de transportul decedatilor de pe teritoriul altei tari, cat si din Romania spre alte tari. Astfel, daca aveti nevoie de transportul si repatrierea unei persoane din tari care apartin Uniunii Europene, noi va putem ajuta cu tot ce este necesar. Repatriere persoanelor decedate din Anglia, Italia și Germania sunt printre cele mai solicitate servicii.

Acum este mult mai simplu sa rezolvati o astfel de problema, fara batai de cap si fara a va stresa in plus. Aducerea in tara a mortului se poate face rapid, cu ajutorul unei firme funerare specializate.

Pentru a va ajuta sa repatriati o persoana draga sau sa transportati in alta tara o persoana care a decedat pe teritoriul tarii noastre, cel mai bine este sa ne contactati. In functie de fiecare situatie specifica va putem oferi recomandarile necesare si va putem ajuta cu o oferta potrivita.

Pachetul nostru de servicii de repatriere a cetatenilor romani decedati este accesibil si avantajos. Iar, daca moartea s-a produs in urma unui accident inclus intr-o polita de asigurare, transportul poate fi chiar gratuit.

Pentru orice informatii sau solicitari legate de efectuarea unui transport funerar international ne puteti suna pentru a discuta.

© 2020 Servicii Funerare Craiova. All rights reserved.