0733 919 308

Contact NON STOP

0734 156 551

Consultanta pe Whatsapp

Sicrie

Cautam sa oferim un pret pentru sicriuri cat mai bun, care sa se adapteze oricarui tip de exigente sau buget. De aceea la noi gasiti atat sicrie la un pret mic, cat si sicrie de lux, confectionate din lemn  de esenta tare si cu finisaje de calitate superioara.

Sicrie de lemn

Compania de pompe funebre In Memoriam ofera numeroase modele de sicrie de lemn, de dimenisiuni, marimi si design foarte variate. In depozitul nostru puteti gasi de la sicrie la preturi foarte mici pana la sicrie de lux.

Pentru ca stim cat de important este sa aduceti un ultim omagiu unei persoane dragi, trecute in nefiinta, de la noi puteti cumpara dintr-o gama foarte variata, un sicriu care sa corespunda preferintelor si bugetului disponibil.

Puteti comanda atat un sicriu separat, cat si pachetele funerare complete, gandite special pentru a corespunde nevoii de a economisi timp si bani, cat si de beneficiul organizarii perfecte. Orice model sau dimensiune de sicriu ati dori, de la noi puteti cumpara variante cu 4 sau 6 colturi, in nuante si cu finisaje deosebite. Sicriele aflate in oferta noastra sunt confectionate in tara sau strainatate din lemn de esenta tare, sunt rezistente, de calitate si bine executate.

Oferta noastra include sicrie ieftine, simple, clasice, cu dotari minime, cat si sicrie complet echipate. Avem modele standard, dar si modele premium lacuite, lucrate fin, cu mare atentie la detalii. Printre accesoriile care pot face diferenta mentionam: capitonaj pentru capac, garnitura pentru interiorul sicriului, perna, orare, manere, ornamente pentru suruburi, suruburi pentru capac, crucifix pentru capac etc.

Modele de sicrie pe care le vindem includ si variante mai speciale, pentru transport international sau sicrie in culori deosebite. Astfel daca vreti sa cumparati cu sicriu alb sau un sicriu de zinc, la noi gasiti si aceste tipuri de cosciuge.

De asemenea, pentru pastrarea decedatului in conditii optime pe perioada priveghiului se poate inchiria un capac frigorific.

Sicrie de Lux

Din punct de vedere al calitatii si costurilor, sicriele pot fi impartite in trei categorii: sicrie economice, sicrie medii si sicrie de lux. Dimensiunea si calitate modelelor, materialelor, executari si finisajelor sunt cele care fac diferenta.

Dimensiunile sicrielor pot fi de 1,80 m, 2m si XXL. Acestea pot fi confectionate cu 4 sau 6 colturi, din esente de brad, fag, stejar, tei, plop etc. Sicriele de lux sunt modele cele mai complexe, complet echipate, din esente in nuante speciale si cu finisaje deosebite.

Cele mai multe modele de cosciuge de lux sunt de import si au preturi pe masura pretentiilor. Sicriele incluse in aceasta categorie reprezinta solutia ideala pentru cei care isi doresc o slujba de inmormantare speciala, cu mare atentie la calitatea produselor si detaliilor.

Un sicriu de lux se diferentiaza de celelalte categorii de produse din aceeasi gama prin calitatea superioara a esentei de lemn folosite, prin materiale utilizate pentru capitonare si interior, prin culori, aspectul lacuirii si prin accesoriile folosite pentru decorare. Daca aveti nevoie de un furnizor de sicrie in Craiova, compania noastra In Memoriam va sta la dispozitie cu o oferta variata si cu toate informatiile necesare pentru a face o alegere conform bugetului si preferintelor.

0733 919 308

Contact NON STOP

© 2020 Servicii Funerare Craiova. All rights reserved.