Transport decedati

Daca aveti nevoie de o firma specializata in efectuarea de servicii funerare de transport, In Memoriam din Craiova este cea mai potrivita alegere. Oferta de servicii include tot ce este necesar pentru a realiza o inmormantare conform traditiei si fara evenimente neprevazute.

Transport funerar intern-international decedati

Transportul intern sau international al persoanelor decedate nu se poate face cu orice masina. Este nevoie de un dric sau de o limuzina echipata corespunzator si autorizata, care sa garanteze conditiile de siguranta impuse de legislatia pentru acest tip de transport.

Apelarea la o firma specializata in transportul funerar al decedatilor cea mai sigura modalitate de transport a unei persoane care trebuie inmormantate in tara, fie ca aceasta a murit aici, fie ca ea trebuie repatriata din alta tara.

Masinile aflate in dotarea flotei companiei noastre de pompe funebre, care se ocupa si de transport decedati, sunt autorizate si acreditate pentru a garanta o deplasare in cele mai sigure conditii de igiena si secudritate.

In cazul repatrierii unui decedat, firma noasta de transport pompe funebre se poate ocupa atat de transportul decedatului, cat si tot ceea ce presupune pregatirea documentelor necesare pentru efectuarea repatrierii. 

Noi putem organiza in condiții de legalitate preluarea mortului de pe teritoriul altei tari si tranzitarea tuturor tarilor pana la destinatia din Romania. Cunoaștem foarte bine reglementarile internationale specifice si stim tot ce este de facut pentru a actiona in legalitate. 

Așadar, daca va aflati in situatia dramatica de a trebui sa organizati o inmormantare sau aveti nevoie de transport funerar international, apelati cu incredere la serviciile de transport funerar de la In Memoriam.

Pompe Funebre Transport

Transportul in siguranta al persoanelor decedate se poate realiza doar cu ajutorul unei firme de pompe funebre, ce dispune de autovehicule autorizate pentru efectuarea acestui tip de serviciu funerar.

Noi cei de la  In Memoriam va putem pune la dispozitie tot ceea este necesar pentru realizarea unei inmormantari. Gratie autovehiculelor aflate in dotare si experientei personalului ne putem ocupa atat de transportul national cat si international al persoanelor decedate.  

promptitudine

Firma noastra de transport mortuar din Craiova poate organiza cu promptitudine pregatirea intregii documentatii si efectuarea intregului demers. Noi ne putem ocupa atat de realizarea repatrierii, preluarea de la morga, imbalsamare si cosmetizarea persoanei decedate, randuielii bisericesti, cat si de furnizarea tuturor celor necesare pentru inmormantare.

standardelor internationale

Flota noastra auto dispune de automobile autorizate si conforme standardelor internationale pentru efectuarea oricarui tip de transport mortuar international. Masinile noastre sunt dotate si echipate pentru a corespunde unui transpot lung si in conditii de maxima siguranta.

De la noi puteti cumpara si sicrie, inclusiv unele speciale pentru efectuarea transportului pentru decedati international. Acesta este diferit de sicriul standard de lemn. Este un sicriu de zinc, care va fi sigilat si introdus in cel de lemn.

Pentru a efectua operatiunea in conformitate cu legile statului unde a avut loc decesul si cu legislatia internationala, este recomandat sa apelezi la o companie specializata in repatriere decedati si servicii funerare.

Masina cu care se va face transportul trebuie sa fie omologata ca funerara si prevazuta cu sistem special de refrigerare. Transportul international trebuie efectuat in cel mult 72 de ore de la solicitarea serviciului, cu masini funerare dotate cu instalatie frigorifica.

Daca doriti să alegeti serviciile nostre funerare de transport decedati national si international ne puteti contacta non-stop pentru a discuta detalii si a veni cu cea mai avantajoasa si sigura solutie.

0733 919 308

Contact NON STOP